четвер, 27 лютого 2014 р.

23.02-27.02 - Нове Життя

Обрали новий парламент. В.О. Президента в нас тепер Турчинов, прем"єр - Яценюк. Кличко лишили для кандидата в Президенти, але... випустили Йулю, яка одразу ж чудом ісцелілась, і почала дуже навіть шустро ходити.

За старовинною традицією революційних практик, сратись і ділити посади почали просто негайно, не дочекавшись навіть похорону загиблих.

А вночі на 27.02 захопили ВР Криму. Хто і для чого - невідомо, говорять про російський спецназ. Який в обід впустив в сесйну залу депутатів, які швиденько скинули призначений Києвом уряд автономії, і поставили свій. Плюс оголосили референдум про статус Криму.

Надходить інформація про стягування Росією сил до Севастополя і околиць. Вони кажуть - "планові навчання" .

Міліція відзвітувалась (тепер це робиться в твітері), що знайшла викрадача і вбивцю Вербицького. Це був якийсь 40-річний рецидивіст, якому ніби-то команди давав хтось з правоохоронних органів чи влади.

Для себе я хочу з"ясувати що сталось в Києві 19-21 лютого, коли людей відстрілювали, а хід історії - переломився. Багато джерел повідомляють, що на майдані в вирішальні моменти не було сотень самооборони Майдану від різних сил. Натомість, були розрізнені прості люди майже без командування. І саме вони гинули. Я читав, розпитував, аналізував. Схоже, так все і було. І це важко виправдати навіть тим, що 18.02 беркут і тітушки по-звірячому били мирну ходу самооборони в маріінському парку. Не могли ж вони забити всі 12 тисяч війська!

Далі буде.

Немає коментарів:

Дописати коментар