субота, 1 березня 2014 р.

1.03 - запах війни

Всі новини обертаються довкола Криму і сходу. Про уряд і Майдан всі забули, не до того.

Російські військові атакували прикордонників в Криму:
З 12.45  озброєні люди у формі спецназу у  кількості близько 300 чоловік у повній бойовій екіпіровці здійснюють спробу  захоплення Севастопольського загону Морської охорони. Також задіяно приблизно 10 одиниць автотехніки. Старший цієї групи заявив, що має наказ Міністра Оборони Росії зайняти морську частину. Державна прикордонна служба України вживає виключні заходи щодо недопущення захоплення території загону Морської охорони та корабельно-катерного складу. Усі кораблі за сигналом  бойової тривоги виходять в море. 
Керівництво Державної прикордонної служби України заявляє, що буде діяти відповідно до вимог законодавства України.
Захоплені виявились аеропорти, вузли зв"язку, а під вечір "невідомі особи" закрили дороги в Крим з великої України.

На вечір РНБО привело армію в стан повної бойової готовності, а Кличко з Тягнибоком закликали оголосити ще й повну мобілізацію. І тут я згадав, що я офіцер запасу, але яке звання і в яких військах - я не знаю :)

Офіційна причина вторгнення - забезпечення порядку і безпеки російськомовних громадян і чорноморського флоту Росії в Криму і на сході України.

Путін взяв в сенаторів дозвіл на використання армії в Україні, і дозвіл йому без проблем надали. Хоча і без дозволу російські військові роблять в Криму що хочуть, але дозвіл все одно треба. Порядка для.

В Харкові з побиттям і постановкою на коліна урочисто ізгналі бандеровцев з адмііністрації, і водрузілі на оной російський прапор. Бандерівців побили - заледве міліція врятувала. Одним словом, повний антифашизм. Кажуть, в основному руками прибулих росіян.

Росія продовжує стягувати кораблі і війська в Крим.

Немає коментарів:

Дописати коментар